De Praktijk

Paspoortstraat 22
Paspoortstraat 22

De Praktijk

Op dit moment zijn wij nog hard bezig met de nieuw praktijk, wat een paar deuren naast onze huidige praktijk gevestigd is.  Op dit moment is de oefenzaal klaar en sinds september 2019 kan er gerevalideerd worden. 

Er heerst een huiselijke sfeer en de praktijk is kleinschalig maar precies goed om 1 op 1 fysiotherapie aan te bieden.
Er is een mooie functionele oefenruimte gecreƫerd om effectief te revalideren.

 De praktijk is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig. U kunt gewoon aanbellen en binnenstappen als u informatie wilt hebben. Het inloopspreekuur is altijd op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur.

.

Werkwijze:

Bij Fysio-Care kunt u terecht voor allerlei klachten aan het bewegingsapparaat zoals nek/schouder klachten en lage rugklachten. Via een intake en een lichamelijk onderzoek wordt een inventarisatie gemaakt van uw klacht. Er wordt een screening gedaan bij patienten die zonder verwijzing van de huisarts binnen komen. Sergio Sodikromo zal beoordelen of er daadwerkelijk met fysiotherapie gestart moet worden.

Mocht er tijdens de screening of intake allerlei rode vlaggen optreden dan zal een terugverwijzing naar de huisarts plaatsvinden. Een terug of door verwijzing wordt ook gedaan als Sergio Sodikromo merkt dat fysiotherapie geen invloed heeft op het herstel