DE PRAKTIJK

Fysio-Care Paspoortstraat 28, Oost-Souburg.
Fysio-Care Paspoortstraat 28, Oost-Souburg.

De Praktijk

Fysio-Care is per 1 augustus 2019 niet meer werkzaam binnen Gym-Factory te Vlissingen. Dit i.v.m. de nieuwe praktijk wat binnenkort geopend zal worden te Oost-Souburg. Behandelingen voor fysiotherapie kunnen wel gedaan worden in de paspoortstraat te Oost-Souburg.

Locatie Oost-Souburg:
In Oost-Souburg heerst er een huiselijke sfeer en de praktijk is kleinschalig maar precies goed om 1 op 1 fysiotherapie aan te bieden. De praktijk is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig. U kunt gewoon aanbellen en binnenstappen als u informatie wilt hebben. Het inloopspreekuur in Oost-Souburg is altijd op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur.

.

Werkwijze:

Bij Fysio-Care kunt u terecht voor allerlei klachten aan het bewegingsapparaat zoals nek/schouder klachten en lage rugklachten. Via een intake en een lichamelijk onderzoek wordt een inventarisatie gemaakt van uw klacht. Er wordt een screening gedaan bij patienten die zonder verwijzing van de huisarts binnen komen. Sergio Sodikromo zal beoordelen of er daadwerkelijk met fysiotherapie gestart moet worden.

Mocht er tijdens de screening of intake allerlei rode vlaggen optreden dan zal een terugverwijzing naar de huisarts plaatsvinden. Een terug of door verwijzing wordt ook gedaan als Sergio Sodikromo merkt dat fysiotherapie geen invloed heeft op het herstel

IMPRESSIE