Diensten

FYSIOTHERAPIE

Fysio-Care biedt hulp bij allerlei klachten aan het bewegingsapparaat zoals, nek, schouder, rug, benen, knieen en enkels. Middels een uitgebreide annamnese (vraag gesprek) zullen we een behandelplan maken om uw probleem aan te pakken.

Fysio-Care is voorstander van 1 op 1 fysiotherapie. Dat wil zeggen dat Sergio de aandacht heeft voor u en voor uw klacht.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. U kunt gelijk binnenstappen bij ons om een afspraak te maken.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Fysiotherapie bij  schouder problematiek.

Inklemming, Frozenhoulder, Slijmbeursontsteking, Instabiliteit, Cuff Letsel, scapula dysknesie, labrum letsel, (sub) Luxatie..om maar een aantal schouder problemen op te noemen. Meer weten over jou schouder probleem? Fysio-Care helpt u graag hierbij!

FYSIOTHERAPIE BIJ ETALAGEBENEN

Fysio-Care is aangesloten bij Claudicationet. Dit is een netwerk voor mensen met etalagebenen. Bij etalagebenen treed er pijn op in de benen waarbij het lopen stagneert. Dit komt met name doordat sommige bloedvaten vanuit de buik naar de benen verstopt raken.

Met looptherapie en gericht oefentherapie proberen we een operatie te voorkomen en op een natuurlijke wijze etelagebenen tegen te gaan.

        DRY NEEDLING

Dry needling is een effectieve behandeling om spierspanning te verminderen en bindweefselherstel te bevorderen. Dry needling nemen wij mee in het fysiotherapeutisch behandelplan en valt daarom onder de fysiotherapie. Het wordt dan vergoed vanuit uw aanvullende pakket voor fysiotherapie. 

(SPORT)REVALIDATIE

Waarvoor kunt u bij Fysio-Care revalideren?

- Na een orthopedisch ingreep:
 knie, heup, schouder, hernia

- Sportblessures: 
  Achillespees, knie, schouder etc.

- Chronische aandoening:
  MS, Rheuma, Artrose, CVA, COPD Hart, Diabetes etc.


Inloopspreekuur

Elke vrijdagochtend is er een inloopspreekuur waar u vrijblijvend binnen kunt stappen voor vragen over o.a.:
- Fysiotherapie/oefentherapie
- Snelle check van klacht
- Verzekering check

Tijdens het inloopspreekuur wordt gekeken of fysiotherapie geïndiceerd is waarna we een afspraak maken voor behandeling.

Het inloopspreekuur is niet bedoeld om uw klacht te behandelen.