FYSIOTHERAPIE 

FYSIOTHERAPIE

Fysio-Care biedt hulp bij allerlei klachten aan het bewegingsapparaat zoals, nek, schouder, rug, benen, knieën en enkels. Middels een uitgebreide anamnese (vraag gesprek) zullen we een behandelplan maken om uw probleem aan te pakken.

Fysio-Care is voorstander van 1 op 1 fysiotherapie. Dat wil zeggen dat Sergio de aandacht heeft voor u en voor uw klacht.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. U kunt gelijk binnenstappen bij ons om een afspraak te maken.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Fysiotherapie bij schouder problematiek.

Inklemming, Frozenhoulder, Slijmbeursontsteking, Instabiliteit, Cuff Letsel, scapula dysknesie, labrum letsel, (sub) Luxatie, om maar een aantal schouder problemen op te noemen. Meer weten over jou schouder probleem? Fysio-Care helpt u graag hierbij!

FYSIOTHERAPIE BIJ ETALAGEBENEN

Fysio-Care is aangesloten bij het chronisch zorgnet. Dit is een netwerk voor mensen met chronische klachten zoals etalagebenen, COPD, hartproblemen en osteoporose. Bij etalagebenen treed er pijn op in de benen waarbij het lopen stagneert. Dit komt met name doordat sommige bloedvaten vanuit de buik naar de benen verstopt raken.

Met looptherapie en gericht oefentherapie proberen we een operatie te voorkomen en op een natuurlijke wijze etalagebenen tegen te gaan.

Ook kunt u terecht voor uw COPD en astma. Fysio-Care heeft zich voldoende laten scholen om mensen met longproblemen en ademhaling problemen te begeleiden.

 DRY NEEDLING

Dry needling is een effectieve behandeling om spierspanning te verminderen en bindweefselherstel te bevorderen. Dry needling nemen wij mee in het fysiotherapeutisch behandelplan en valt daarom onder de fysiotherapie. Het wordt dan vergoed vanuit uw aanvullende pakket voor fysiotherapie. 

REVALIDATIE

Revalideren kunt u ook bij Fysio-Care. Of nou moet revalideren na een operatie of een sportblessure, dat kan bij ons zeker in onze multifunctionele ruimte. Bij het revalideren is het belangrijk om de fases van herstel goed in de gaten te houden. Bewegen is goed maar verantwoord bewegen in je revalidatie nog beter. Revalideren gebeurd bij ons 1 op 1 en niet in groepsvorm. Wij zijn van mening dat we meer winst halen in je herstel als we onze aandacht kunnen richten op 1 individu per keer. Met een behandelplan zorgen we ervoor dat u zo goed mogelijk weer kan functioneren in het dagelijkse leven. 

Inloopspreekuur

Elke vrijdagochtend is er een inloopspreekuur waar u vrijblijvend binnen kunt stappen voor vragen over o.a.:
- Fysiotherapie/oefentherapie
- Snelle check van klacht
- Verzekering check

Tijdens het inloopspreekuur wordt gekeken of fysiotherapie geïndiceerd is waarna we een afspraak maken voor behandeling.

Het inloopspreekuur is niet bedoeld om uw klacht te behandelen.