Medisch fitness & personal training

Medische fitness is fitness onder begeleiding van fitness instructeur Jacky Dunnes. Jacky helpt jou op een verantwoorde manier te sporten en bewegen. Juist door voldoende beweging kunnen klachten afnemen en verbetert jouw conditie en algehele gezondheid. 


Bij personal training krijgt u individuele begeleiding van Jacky en kunt u gericht werken aan uw persoonlijke doelen op het gebied van sport en conditie.


Voorwaarden medisch fitness & personal training:

Tarieven:
Medisch fitness:
Men kan kiezen tussen een maand en een kwartaal abonnement.
 - Maand:
€ 47,50 1x in de week
€ 90,00 2x in de week

- Kwartaal:
 € 135,00 1x in de week
€ 260,00 2x in de week

Personal training:
€ 37,50 per uur

Intake en analyse:
Vooraf zal er een intake en analyse worden gedaan. Dit is individueel en duurt ongeveer een uur. Het tarief hiervoor is eenmalig € 37,50.

Betaling:
Het totaalbedrag dient voor aanvang voldaan te zijn op het rekeningnummer van Fysio-Care. De betalingskorting voor het kwartaal abonnement is reeds in de prijs verwerkt.

Let op!: Medisch fitness en personal training wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Opzeggen:
Voortijdig opzeggen van uw abonnement is niet mogelijk, omdat de tarieven en de groepen afgestemd zijn op uw abonnement en op deelname van 3 tot 4 personen.

 Inhalen:
 - Bij afwezigheid of ziekte van de deelnemer mag er 1x per maand ingehaald worden d.m.v. zelfstandig trainen. U kunt dan op afspraak 1 uur komen sporten.
 - Bij afwezigheid of ziekte van de instructeur zal de training worden overgenomen door Sergio. Of er wordt een nieuwe training ingepland in overleg met de betreffende groep.
- Tijdens (school)vakanties kan er een afwijkend rooster zijn. Er zal een nieuwe training gepland worden in overleg met de betreffende groep.

Heeft u interesse voor het medisch fitness of personal training? Meld u dan aan via de mail: info@fysiocare-oostsouburg.nl of via de whats-app: 06-19639923