Medisch fitness & Personal training 

Sinds 1 februari zijn wij gestart met het aanbieden van medisch fitness en personal training.


De lessen worden aangeboden onder begeleiding van fitness en personal trainer Jacky Dunnes. Jacky helpt jou op een verantwoorde manier te sporten en bewegen. Juist door voldoende beweging kunnen klachten afnemen en verbetert jouw conditie en algehele gezondheid. 

De medisch fitness lessen, worden wekelijks aangeboden voor een termijn van een kwartaal.


Tarief medisch fitness:
Kwartaal:                    € 135,00 1x in de week

Personal training:
Losse training             €   37,50 per uur
5 sessies:                     € 180,00 (1x in de week, 1 uur)

Intake en analyse:
Vooraf zal er een intake en analyse worden gedaan. Dit is individueel en duurt ongeveer een uur. Het tarief hiervoor is eenmalig € 37,50.

Betaling:
Het totaalbedrag dient voor aanvang voldaan te zijn op het rekeningnummer van Fysio-Care. De betalingskorting voor het kwartaal abonnement is reeds in de prijs verwerkt.

Let op!: Medisch fitness en personal training wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Opzeggen:
Voortijdig opzeggen van uw abonnement is niet mogelijk, omdat de tarieven en de groepen afgestemd zijn op uw abonnement en op deelname van 3 tot 4 personen.

 Inhalen:
 - Bij afwezigheid of ziekte van de deelnemer mag er 1x per maand ingehaald worden d.m.v. zelfstandig trainen. U kunt dan op afspraak 1 uur komen sporten.
 - Bij afwezigheid of ziekte van de instructeur zal de training worden overgenomen door Sergio. Of er wordt een nieuwe training ingepland in overleg met de betreffende groep.
- Tijdens (school)vakanties kan er een afwijkend rooster zijn. Er zal een nieuwe training gepland worden in overleg met de betreffende groep.

Heeft u interesse voor het medisch fitness? Meld u dan aan via de mail: info@fysiocare-oostsouburg.nl of via de whats-app: 06-19639923